Merhabalar, FreeBSD 13 Hazır Metin2 Kurmak İstiyorum VPS Sunucuma Ama Maalesef Ki Bir Türlü Kurulumunu Yapamadım Yardımcı Olma İmkanınız Var Mı Sorun Şurada Orayı Bi Çözebilsem Kurulumu Vs Files Yaparım Ama İlk Defa Böyle Bir Sorunla Karşılaşıyorum. Çünkü VPS Sunucuna İlk Defa Kuruyorum Hep PC Kurdum İçin Sorun Yaşamamıştım. Şimdi Soruna Gelirsek
Bsdconfig > Networking Management > Network Interfaces > Em0 (Bağlı Olduğum İnternet İsmi) > İpAdresim İse İpconfig Üzerinden Baktığımda Çıkan İpv4 Adresi Giriyorum Direk Bide Netmask Var onada 255.255.255.0 başka bir şey gerekmiyor değilmi normalde ama Putty Filezilla Vs. Bağlantı Yapamıyorum
Bsdconfig > Networking Management > Network Interfaces > Em0 (Bağlı Olduğum İnternet İsmi) > İpAdresim İse İpconfig Üzerinden Baktığımda Çıkan İpv4 Adresi Giriyorum Direk Bide Netmask Var onada 255.255.255.0 başka bir şey gerekmiyor değilmi normalde ama Putty Filezilla Vs. Bağlantı Yapamıyorum
Metin2 Yazılım - Geliştirme kategorisindeki içeriklerimizi indirebilmeniz için yorum ve beğeni bırakmanız gerekmektedir.
Bronz 1