Keşfet

Metin2012 Geri Dönüş! 08.06.2025

Emek metin2 pvp serverler.

HyperX

Moderatör
Moderatör
Bronz 3
Server Adı
Metin2012
Site Adresi
https://metin2012.com/index
Server Tipi
Emek
Zorluk
Hard
Level Aralığı
1-99
Açılış Tarihi
08.06.2025
Discord
https://discord.gg/SpETjsGPBR
Merhaba,

Uzun uzun düşünüp açılış tarihimiz için tam ortası bir karar almamız gerektiğine karar verdim. Her ne kadar gönlümüz 06.06.2025'de olsada gerçekten bayramın ilk iki günü sorunu çok ön plandaydı.
Geri kalan günler içinde bildiğiniz gibi sunucu bütçemiz buna elverişli değil kısmı devreye giriyor.
Bu sebeple hem bayramın ilk günü aile ziyaretleri vb. işlerin hallolması ve tatilide değerlendirebilmek adına açılış tarihimizi 08.06.2025 olarak belirledik.

Unutulmaması gereken bazı faktörler var:
- Bu sunucuda açılışta orda bulunmak zorunda değilsiniz bir acele "kafaya oynama" terimi yok çünkü.
- 1-2 ay sonra dahi başlasanız yine yetişme veya gelişme derdinizin olmayacağı bir yapı çünkü official like.
- Koşturmayı seçmek yerine -> Keyif almayı seçmenizi istiyorum gereksiz endişeleri bir köşeye bırakıp oyundan keyif alıp, rekabetçi ruhumuzu gereken yerlerde entegre edip baymadan bir serüven yaşamak adına.

Mümkünse hep beraber keyif alalım, hep beraber projeyi daha güzel günlere götürelim.
Biliyorsunuz ki bugüne kadar bunuda sık sık kanıtladığımı düşünüyorum, bir sorun çıktığında ki elbet çıkacaktır ancak hep burada projenin başında ve her zaman bir **fix** sağlayabilecek şekilde bekliyor olacağım. O yüzden en ufak şeylerde moraliniz hiç bozulmasın.

08.06.2025 tarihinde görüşürüz.

Not: Açık Beta 2 gün içerisinde kapanacak 03.06.2025 tarihinde -> Bu tarihe kadar EP alımlarımızda %15 bonus hala geçerli olacak, sonrasında satın alım sayfalarını de-aktif edeceğiz.

Yarından itibarende tanıtımları dev vlog olarak yapmayı planlıyorum.

Son düzenleme:
Hayırlı uğurlu olsun

discord sunucumuzda ücretsiz reklamınızı yapabilirsiniz metin2 topluluk sunucumuz discord.gg/metin2hanesi

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar