Keşfet

Metin2 Sunucuya Bağlanıyorken Hata Çözümü

Rehber içerikli tüm konular.

PowerShoot

Yönetici
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Gold 6
Selamlar , discord erişim engeli geldiği vakitten bu yana artan vpn kullanımları sebebiyle bir çok online oyunlarda kullanıcı erişim problemi yaşanıyor bu oyunlardan en büyük çaplı etkilenen oyunlardan birisi metin2'dir. Bugün size anlatacağımız yöntemle yurt dışı üzerinden rahat bir şekilde metin2 oyununa bağlanarak oyunu oynamaya devam edebileceksiniz.

1. Adım :

Aşadağıdaki linkte yer alan VPN uygulamasını indirin , dosya indirilirken web sitesi üzerinden de kayıt işleminizi gerçekleştiriniz.

Gizli içeriği görüntüleme kayıtlı kullanıcılar için mevcuttur!

2. Adım :

İndirilen dosyayı kurun ve ardından masaüstüne gelen uygulama simgesi ile uygulamayı çalıştırın.

serverlar.com.tr (7).png

3. Adım :

Uygulamayı açtıktan sonra sunucular kısmından bağlanılacak ülkeyi Türkiye olarak seçin, ardından bağlanmak istediğiniz metin2 tr yada metin2 pvp server hangisi ise oyunu açın ve sorunsuz şekilde giriş yapın.

Tüm işlemler bu kadar kısa ve basittir. Ayrıca bu vpnyi kullanmak ücretsizdir.

Sorun yaşayanlar olursa bu gönderi altından yorumda yaşadıkları sorunu belirtsinler , yardımcı oluruz.

İyi forumlar.

Hocam merhaba ben sunuca bağlanamadım bağlanırken bir süre sonra donuyor uygulama

VPN giriş yaparken kullanıcı adı sıfre gırıyoruz sonra gırış dedikten sonra. zaman aşımına uğradı tekrar deneyin diyor

oyuna giremiyorum vpn de indirdim yine olmuyor pack açılırken bu sayfa komut dizesinde bir hata oluştu diyor. evet hayır diyor karakter 4730 hatası veriyor. evet diyip açıyorum giriş ekranında diğer swler açık anka saka falan geliyor giriyor ama ekinoks2 ye gelince tüm kanallar ... çizgi gözüküyor acil bir çözüm istiyorum.

oyuna giremiyorum vpn de indirdim yine olmuyor pack açılırken bu sayfa komut dizesinde bir hata oluştu diyor. evet hayır diyor karakter 4730 hatası veriyor. evet diyip açıyorum giriş ekranında diğer swler açık anka saka falan geliyor giriyor ama ekinoks2 ye gelince tüm kanallar ... çizgi gözüküyor acil bir çözüm istiyorum.
Sorununuz devam ediyor mu?

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar