Keşfet

Metin2 Nesne Market Açılmıyor Ne Yapabilirim ?

sütçü

Üye
Bronz 3
Selamun aleyküm , suanda aktif olarak metin2 onyx sunucusunda oynuyorum yeni açıldığı için buraya girdim ve hesabımı yavaş yavaş diziyorum. Nesne marketi kullanmam gerekiyor ama nesne markete tıkladığım zaman bir hata oluştu diyo ve hic bi şekilde nesne marketi açamıyom. Bu neden olur nasıl düzelir bilen var mı ? varsa yardımcı olabilir mi simdiden tesekkür ederim

Çözüm
Oyun içerisinde attığım görseldeki kırmızı kareyle işaretlediğim sol alttaki altın paraya tıklayın, bu şekilde nesne marketi açabilirsiniz oyun içerisinde. Siteye girmenize dahi gerek kalmaz bu şekilde

1733658419309.png
Oyun içerisinden mi giriş yapamıyorsunuz nesne markete yoksa oyunun web sitesi üzerinden mi giriş sorunu yaşıyorsunuz ? Detay verirseniz yardımcı olmak isteriz.

Gameforgenin metin2 sitesinden girmeye calısıyorum , oyundan acabiliyor muyuz nesne marketi acabiliyorsak nasıl acıyoruz knk sana zamet soylermisin
Oyun içerisinden mi giriş yapamıyorsunuz nesne markete yoksa oyunun web sitesi üzerinden mi giriş sorunu yaşıyorsunuz ? Detay verirseniz yardımcı olmak isteriz.

Oyun içerisinde attığım görseldeki kırmızı kareyle işaretlediğim sol alttaki altın paraya tıklayın, bu şekilde nesne marketi açabilirsiniz oyun içerisinde. Siteye girmenize dahi gerek kalmaz bu şekilde

1733658419309.png

Çözüm
Allah senden razı olsun ben sureklı bi telden bi pcden gameforgenin sitesine girip duruyordum bunu ilk defa simdi gördüm ama bu arada suanda hala siteden girmiyor nesne markete ama oyundan bu dedigin sekilde girdim cok sagol aga adamsın

Allah senden razı olsun ben sureklı bi telden bi pcden gameforgenin sitesine girip duruyordum bunu ilk defa simdi gördüm ama bu arada suanda hala siteden girmiyor nesne markete ama oyundan bu dedigin sekilde girdim cok sagol aga adamsın
Rica ederim , yardımcı olabildiğime çok sevindim.
Site üzerinden hala girilmiyorsa demek ki bir sorun var yada güncelleme vs. yapılıyor olabilir. Siz boşverin orayı :D oyun içerisinden girdiğinizde de aynı işlemleri yapabiliyorsunuz zaten :D

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar