Keşfet

Metin2 Gizli Kitap Sayfa 1 Görevi (32. Seviye) | Adım Adım Tam Rehber [2025]

Rehber içerikli tüm konular.

PowerShoot

Yönetici
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Gold 6

Metin2 Gizli Kitap Sayfa 1 Görevi Kapsamlı Rehber​

Oyun dünyasında ilerlemek ve rakiplerinizin önüne geçmek mi istiyorsunuz ? İşte tam size göre bir rehber.

Metin2 Gizli Kitap Sayfa 1 Görevi

Gizli Kitap Görevleri Serisi İlk Adım​

Metin2 evreninde güçlenmenin en etkili yollarından biri, hiç şüphesiz Gizli Kitap görevleridir. Bu görevler dizisinin ilk basamağı olan Sayfa 1 görevi, karakterinizin hızlı ilerlemesi için kritik öneme sahiptir.

Görev Hazırlığı ve Ön Koşullar

Gizli Kitap serisine başlamadan önce birtakım koşulları sağlamanız gerekmektedir. Aksi takdirde Uriel size bu görevi sunmayacaktır.

Ön KoşullarDetaylar
Karakter SeviyesiEn az 32. seviye olmalısınız
Tamamlanmış GörevlerMetin Taşlarının Sırrı görevini bitirmiş olmalısınız
Ekipman DurumuEnvanter için en az 20 boş slot bulundurmalısınız

Görev Akışı Adım Adım Yönlendirme​

Gizli Kitap Sayfa 1 görevini tamamlamak için izlemeniz gereken adımları kronolojik sırayla aktarıyoruz.

1. Uriel ile İlk Görüşme: Bakra köyündeki Uriel NPC'sine ulaşın ve diyaloğu başlatın
  2. Seyyar Satıcıya Ziyaret: İkinci köye geçiş yaparak Seyyar Satıcıyı bulun
  3. Malzeme Toplama: 20 adet Gümüş Kılıç temin edin
    • İpucu: Gümüş Kılıçları köy merkezindeki Silah Satıcısından temin edebilirsiniz
  4. Malzeme Teslimi: Elde ettiğiniz Gümüş Kılıçları Seyyar Satıcıya teslim edin
  5. Weol Anıtı Keşfi: Haritada belirtilen koordinatlara giderek Weol Anıtını bulun
  6. Sayfa Elde Etme: Anıtın yanında beliren Günlük Sayfasını alın
  7. Görevi Tamamlama: Uriel'e dönerek sayfayı teslim edin

Weol Anıtı Konumu

Weol Anıtı, oyunun en çok gözden kaçan noktalarından biridir. İkinci köyün kuzeydoğu bölgesinde, dağlık alanda yer almaktadır. Koordinatları şu şekildedir: K: 145, D: 230.

Görev Ödülleri ve Kazanımlar​

Gizli Kitap Sayfa 1 görevini tamamlayarak çeşitli değerli ödüller kazanacaksınız.

Ödül TürüMiktar/Detay
Deneyim Puanı (EXP)1,250,000
Yang (Oyun Parası)50,000
Özel EşyaTanrıçanın Gözyaşı (1 adet)
İtibar Puanı150

Tanrıçanın Gözyaşı Kullanım Alanları

Tanrıçanın Gözyaşı, nadir bulunan bir eşya olup, ilerleyen görevlerde ve çeşitli zanaatkarlık işlemlerinde kullanılmaktadır. Bu eşyayı şu alanlarda değerlendirebilirsiniz:

• Ekipman güçlendirme
  • Özel dönüşüm reçeteleri
  • Sonraki Gizli Kitap görevleri
  • Karakter buff'ları

Püf Noktaları ve Stratejik Yaklaşımlar​

Zaman Tasarrufu İçin Öneriler

1. Ön Hazırlık: Göreve başlamadan önce 20 adet Gümüş Kılıç satın alın
  2. Rota Optimizasyonu: Önce Weol Anıtı konumunu öğrenin, ardından direkt oraya gidin
  3. Grup Desteği: Eğer zorluk yaşıyorsanız, aynı görevi yapan diğer oyuncularla grup oluşturun

Sık Yapılan Hatalar

• Silah Satıcısından tek seferde 20'den fazla Gümüş Kılıç almaya çalışmak
  • Weol Anıtını yanlış koordinatlarda aramak
  • Günlük Sayfasını aldıktan sonra envanterin dolu olması nedeniyle eşyayı alamamak

Sonraki Aşama Gizli Kitap Sayfa 2​

Sayfa 1 görevini tamamladıktan sonra, karakteriniz 38. seviyeye ulaştığında Gizli Kitap Sayfa 2 görevi otomatik olarak açılacaktır. Bu görev için şimdiden hazırlıklara başlamanızı öneririz. Bu görevle ilgili forum sayfamızda sizler için aynı şekilde rehber konumuzu hazırlamış durumdayız. Faydalanmak ve bilgi almak için göz atabilirsiniz.

Oyuncu Deneyimleri

Oyuncularımızdan gelen bilgilere göre, Gizli Kitap Sayfa 1 görevi ortalama 30-45 dakika içerisinde tamamlanabilmektedir. Doğru strateji ve hazırlıkla bu süreyi daha da kısaltabilirsiniz.

Not: Bu rehber, en güncel oyun sürümüne göre hazırlanmıştır. Oyun güncellemeleri ile görev detaylarında değişiklikler olabilir.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar