Keşfet

Metin2 Bot Oyuncu Sistemi C++

C++ paylaşımları.

RamazanBalci

Üye
Bronz 1
Sistem kod satırları kesinlikle bilgili kişiler tarafından incelenmesi gerekmektedir oyun içi şişme vb gibi şeyler yapabilir

Uzun zamandır paylaşmayı düşündüğüm sistemi bugün paylaşıyorum.
Çoğu kişinin istediği bir sistemdi 3 farklı bot oyuncu sistemi olduğundan bi tanesini forum adına paylaşmak istedim.
Geliştirilebilir bir sistemdir.
Mysqldan İsim ve İtemleri ayarlayabilirsiniz görüntüde şamanlara kılıç verdiğimden yere gömülü olarak kalmışlar.
Kendi filesinize göre düzenleme yapmanız gerekmekdedir. tabloları sıfırlayıp gireresiniz sizin oyunununuzda olmayan itemden kaynaklı oyun açılmaya bilir.
Şimdi geleceklerdir yok öyle yok böyle olur diyenler gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

1730052180030.png

👇 Download 👇

Metin2 Yazılım - Geliştirme kategorisindeki içeriklerimizi indirebilmeniz için yorum ve beğeni bırakmanız gerekmektedir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yararlı paylaşım , elinize sağlık

Peki bu hesaplar afk mı duruyor yoksa hareket falan edip gerçek oyuncu gibi davranabiliyor mu

Sistem kod satırları kesinlikle bilgili kişiler tarafından incelenmesi gerekmektedir oyun içi şişme vb gibi şeyler yapabilir

Uzun zamandır paylaşmayı düşündüğüm sistemi bugün paylaşıyorum.
Çoğu kişinin istediği bir sistemdi 3 farklı bot oyuncu sistemi olduğundan bi tanesini forum adına paylaşmak istedim.
Geliştirilebilir bir sistemdir.
Mysqldan İsim ve İtemleri ayarlayabilirsiniz görüntüde şamanlara kılıç verdiğimden yere gömülü olarak kalmışlar.
Kendi filesinize göre düzenleme yapmanız gerekmekdedir. tabloları sıfırlayıp gireresiniz sizin oyunununuzda olmayan itemden kaynaklı oyun açılmaya bilir.
Şimdi geleceklerdir yok öyle yok böyle olur diyenler gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

1730052180030.png

👇 Download 👇

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Es

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar