Merhabalar,
Adım: Süleyman Bozok
Memleket: Diyarbakır
Medeni Hal: Evli
Meslek: Mobilya Dekorasyon Üretim İşiyle Meşgulüm ve Bilgisayar Programlama, Yazılım Tamiratı, Web Site Geliştirme, Metin2 Sistem Yazma ve Developer İşleriyle Aktif Olarak Meşgulüm.
Uzun Yıllardır Hem Profesyonel Hem De Hobi Amaçlı Bilgisayar Yazılımı, Programlama, Web Site Geliştirme ve Metin2 Sistemleri Üzerinde Çalışıyorum. İşimi Severek Yapmam, Hem Bireysel Hem De Topluluk Odaklı Projelerde Başarılı Olmamı Sağladı. İşçilik Hayatım ve Esnaflık Hayatım Boyunca Disiplin, Titizlik ve Kaliteyi Esas Aldım. Mobilya Dekorasyon Üretim İşlerimi de Aynı Kararlılıkla Yürütüyorum. Önce Allah’a, Sonra İşime ve Müşterilerime Saygıyı Esas Alarak Rızkımızın Peşinde Koşuyorum.
Amacım Hiçbir Zaman Sadece Para Olmadı. Müşterilerimi ve Oyuncularımı Dürüstlüğümle Kazanmak, İşimi Sağlam ve Titiz Bir Şekilde Teslim Etmek Önceliğim Oldu. İşlerimde Sabırlı, Kararlı ve Titiz Çalışmayı Benimsedim. Kimsenin Arkamda Küfür veya Beddua Etmesini İstemem. Hatasız Kul Yoktur; Her İnsan Hata Yapar. Biz De Kendimizi Mükemmel Görmeyiz. Hatalarımızı Telafi Etmek, Zararı Gidermek ve İşin Kalitesini Bozmamak İçin Her Zaman Hazırız. İtibar, Şeref ve Namus Her Zaman Önceliğimiz Olmuştur.
15 Yıldır Oyun Dünyasının İçinde Oldum. Rinamt2, Anka2, Risamt2, Ekonıst MT2 ve 65-250 Gibi Önemli Projelerde Oyunculuk Yaptım. Bu Süreçte Hem Lonca Yönetmenliği Hem De Oyunculuk Prensipleri Konusunda Deneyim Kazandım. Birçok Çevre Edindim, Takım Yönetimi, İletişim ve Strateji Konularında Uzmanlaştım.
Oyun Tecrübelerim Sadece Oyunculukla Sınırlı Kalmadı. Sistem Yazma, Sistem Geliştirme, Sistem Kaldırma, Files Geliştirme, Quest Yazma, Web Site Geliştirme, Developer İşleri ve Genel Oyun İçeriği Yönetimi Konularında Deneyim Kazandım. Bu Tecrübeler, Bana Liderlik, Planlama, Organizasyon ve Teknik Gelişim Becerileri Sağladı.
65-250 Projesinde Hile, Bug Yönetimi, Çevre Yönetimi ve Proje Yönetimi Konularında Tecrübem Bulunuyor. Bu Deneyimlerim Sayesinde Hem Kendime Hem De Çevreme Güvenli, Adil ve Keyifli Oyun Deneyimleri Sunabiliyorum.
Sistem Geliştirme ve Modifikasyonlar
Oyun İçi İçerik ve Yönetim
Arayüz (Ui) ve Görsel Düzenlemeler
Teknik ve Altyapı Çözümleri
Profesyonel, Hızlı ve Çözüm Odaklı Yaklaşıyorum. Kodlarımı Düzenli, Anlaşılır ve Geliştirilebilir Şekilde Yazıyorum. Yeni Fikirler Üretmeye ve Projelere Değer Katmaya Odaklanıyorum. İşimde Sabırlıyım ve Teslimat Konusunda Her Zaman Titizim.
a Odaklanıyorum. İşimde Sabırlıyım ve Teslimat Konusunda Her Zaman Titizim.
Sistem Geliştirme Ve Modifikasyonlar
Oyun İçi İçerik Yönetimi
Arayüz (Ui) Ve Görsel Düzenlemeler
Teknik Ve Altyapı Çözümleri
Adım: Süleyman Bozok
Memleket: Diyarbakır
Medeni Hal: Evli
Meslek: Mobilya Dekorasyon Üretim İşiyle Meşgulüm ve Bilgisayar Programlama, Yazılım Tamiratı, Web Site Geliştirme, Metin2 Sistem Yazma ve Developer İşleriyle Aktif Olarak Meşgulüm.
Uzun Yıllardır Hem Profesyonel Hem De Hobi Amaçlı Bilgisayar Yazılımı, Programlama, Web Site Geliştirme ve Metin2 Sistemleri Üzerinde Çalışıyorum. İşimi Severek Yapmam, Hem Bireysel Hem De Topluluk Odaklı Projelerde Başarılı Olmamı Sağladı. İşçilik Hayatım ve Esnaflık Hayatım Boyunca Disiplin, Titizlik ve Kaliteyi Esas Aldım. Mobilya Dekorasyon Üretim İşlerimi de Aynı Kararlılıkla Yürütüyorum. Önce Allah’a, Sonra İşime ve Müşterilerime Saygıyı Esas Alarak Rızkımızın Peşinde Koşuyorum.
Amacım Hiçbir Zaman Sadece Para Olmadı. Müşterilerimi ve Oyuncularımı Dürüstlüğümle Kazanmak, İşimi Sağlam ve Titiz Bir Şekilde Teslim Etmek Önceliğim Oldu. İşlerimde Sabırlı, Kararlı ve Titiz Çalışmayı Benimsedim. Kimsenin Arkamda Küfür veya Beddua Etmesini İstemem. Hatasız Kul Yoktur; Her İnsan Hata Yapar. Biz De Kendimizi Mükemmel Görmeyiz. Hatalarımızı Telafi Etmek, Zararı Gidermek ve İşin Kalitesini Bozmamak İçin Her Zaman Hazırız. İtibar, Şeref ve Namus Her Zaman Önceliğimiz Olmuştur.
Oyunculuk ve Oyun Tecrübelerim
15 Yıldır Oyun Dünyasının İçinde Oldum. Rinamt2, Anka2, Risamt2, Ekonıst MT2 ve 65-250 Gibi Önemli Projelerde Oyunculuk Yaptım. Bu Süreçte Hem Lonca Yönetmenliği Hem De Oyunculuk Prensipleri Konusunda Deneyim Kazandım. Birçok Çevre Edindim, Takım Yönetimi, İletişim ve Strateji Konularında Uzmanlaştım.
Oyun Tecrübelerim Sadece Oyunculukla Sınırlı Kalmadı. Sistem Yazma, Sistem Geliştirme, Sistem Kaldırma, Files Geliştirme, Quest Yazma, Web Site Geliştirme, Developer İşleri ve Genel Oyun İçeriği Yönetimi Konularında Deneyim Kazandım. Bu Tecrübeler, Bana Liderlik, Planlama, Organizasyon ve Teknik Gelişim Becerileri Sağladı.
65-250 Projesinde Hile, Bug Yönetimi, Çevre Yönetimi ve Proje Yönetimi Konularında Tecrübem Bulunuyor. Bu Deneyimlerim Sayesinde Hem Kendime Hem De Çevreme Güvenli, Adil ve Keyifli Oyun Deneyimleri Sunabiliyorum.
Profesyonel Uzmanlık Alanlarım
Sistem Geliştirme ve Modifikasyonlar
- Sistem Yazma ve Oyuna Entegre Etme
- Sistem Geliştirme ve Optimizasyon
- Sistem Kaldırma veya Sadeleştirme
- Files Geliştirme ve Dosya Yönetimi
- Sunucu–İstemci Taraflı Kod Uyarlamaları
- Developer İşleri ve Kod Analizi
Oyun İçi İçerik ve Yönetim
- Quest Yazma ve Düzenleme
- Event Tasarımları ve Özel İçerik Ekleme
- Eşya, Paket ve Veritabanı Düzenlemeleri
- Oyun İçi Denge Ayarlamaları (Skill, Damage, Drop Vb.)
- Loca Yönetimi ve Toplulukta Büyük İmzalar Atma
Arayüz (Ui) ve Görsel Düzenlemeler
- Yeni Arayüz Ekranları Tasarlama ve Kodlama
- Mevcut Ui Üzerinde Özelleştirme ve Türkçeleştirme
- Kullanıcı Dostu Etkileşimli Paneller Geliştirme
- Css / Html Destekli Görsel Düzenlemeler
Teknik ve Altyapı Çözümleri
- Sunucu–İstemci Veri İletişimi Üzerinde Geliştirmeler
- Yapılandırma Dosyaları (Xml, Json, Yaml) Üzerinde Düzenlemeler
- Debug Süreçleri ve Performans Optimizasyonları
- Güvenlik ve Stabilite Artırıcı Çözümler
Çalışma Tarzım
Profesyonel, Hızlı ve Çözüm Odaklı Yaklaşıyorum. Kodlarımı Düzenli, Anlaşılır ve Geliştirilebilir Şekilde Yazıyorum. Yeni Fikirler Üretmeye ve Projelere Değer Katmaya Odaklanıyorum. İşimde Sabırlıyım ve Teslimat Konusunda Her Zaman Titizim.
a Odaklanıyorum. İşimde Sabırlıyım ve Teslimat Konusunda Her Zaman Titizim.
Uzmanlık Alanlarım
Sistem Geliştirme Ve Modifikasyonlar
- Yeni Sistemler Yazma Ve Oyuna Entegre Etme
- Mevcut Sistemlerde Geliştirme, Optimizasyon Ve Güncelleme
- İhtiyaca Göre Sistem Kaldırma Veya Sadeleştirme
- Sunucu–İstemci Taraflı Kod Uyarlamaları
Oyun İçi İçerik Yönetimi
- Görev (Quest) Sistemleri Hazırlama Ve Düzenleme
- Event Tasarımları Ve Özel İçerik Ekleme
- Eşya, Paket Ve Veritabanı Düzenlemeleri
- Oyun İçi Denge Ayarlamaları (Skill, Damage, Drop Vb.)
- Loca Yönetimi Ve Toplulukta Büyük İmzalar Atma
Arayüz (Ui) Ve Görsel Düzenlemeler
- Yeni Arayüz Ekranları Tasarlama Ve Kodlama
- Mevcut Ui Üzerinde Özelleştirme Ve Türkçeleştirme
- Kullanıcı Dostu Etkileşimli Paneller Geliştirme
- Css / Html Destekli Görsel Düzenlemeler
Teknik Ve Altyapı Çözümleri
- Sunucu–İstemci Veri İletişimi Üzerinde Geliştirmeler
- Yapılandırma Dosyaları (Xml, Json, Yaml) Üzerinde Düzenlemeler
- Debug Süreçleri Ve Performans Optimizasyonları
- Güvenlik Ve Stabilite Artırıcı Çözümler
Çalışma Tarzım