Keşfet

En İyi Pvp Serverler Sizce Hangileri ?

sütçü

Üye
Bronz 3
Metin2 pvp server oynayanlara bir sorum var. Bu siteye bakıyorum her cuma günü açılacak bir ton sw paylaşıyorlar , arada girdiğim oluyor ama 2. günde oyun bitiyor oyuncu kalmıyor. Sizce oynayabileceğim en iyi pvp serverler hangileridir ? bilgi verecek var mı emek ve zaman boşa gitmesin istiyorum p2w de olmasın ama

Çözüm
Serverlar.com.tr önerisine göre en iyi pvp serverler şu şekildedir ;

1- Anka2 ( 11 yıldır açık )
2- Turna2 ( 9 yıldır açık )
3- Saka2 ( 4 yıldır açık )

Bu sunucular Çağrı Tekir önderliğinde yönetilen çok uzun yıllardır açık olan serverlerdir. Yazınızda söylediğiniz gibi emek ve zamanın boşa gitmesini istemiyorsan , bu serverlere mutlaka göz atmanı öneririm. Bu sunucular epey zamandır açık gelişim sağlama konusunda zorluk çekeceğini düşünüyorsan , 16 mayıs cuma akşamı Ekinoks Mt2 sunucusunu açıyor Çağrı Tekir , sıfırdan herkes aynı anda başlayacak oyuna.

Bu sayede sende başlarsan eğer , herkesle eşit şekilde başlamış olursun oyuna. Tavsiye ederiz.
Serverlar.com.tr önerisine göre en iyi pvp serverler şu şekildedir ;

1- Anka2 ( 11 yıldır açık )
2- Turna2 ( 9 yıldır açık )
3- Saka2 ( 4 yıldır açık )

Bu sunucular Çağrı Tekir önderliğinde yönetilen çok uzun yıllardır açık olan serverlerdir. Yazınızda söylediğiniz gibi emek ve zamanın boşa gitmesini istemiyorsan , bu serverlere mutlaka göz atmanı öneririm. Bu sunucular epey zamandır açık gelişim sağlama konusunda zorluk çekeceğini düşünüyorsan , 16 mayıs cuma akşamı Ekinoks Mt2 sunucusunu açıyor Çağrı Tekir , sıfırdan herkes aynı anda başlayacak oyuna.

Bu sayede sende başlarsan eğer , herkesle eşit şekilde başlamış olursun oyuna. Tavsiye ederiz.

Çözüm
O zaman ben dediginiz gibi cuma günü ekinoksmt2ye gireyim herkesle aynı anda başlarsam belki daha iyi geliştiririm çarları , eywallah

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar