- Server Adı
- Destan Mt2
- Site Adresi
- https://www.destan2.com.tr/tanitim/
- Server Tipi
- Anka2 Tarzı
- Zorluk
- Çok Kolay
- Level Aralığı
- 65-250
- Açılış Tarihi
- 06-02-2026
- Discord
- https://discord.gg/destanmt2
Destan Mt2 Efsane Geri Dönüyor 2011 Ruhunu Modern Vizyonla Yaşayın
Metin2 dünyasında iz bırakan, binlerce oyuncunun hatıralarında yer edinen Destan Mt2, uzun süren sessizliğini bozuyor. İlk kez 2011 yılında kapılarını açarak bir döneme damga vuran bu efsane, şimdi geçmişin o samimi atmosferini günümüzün en ileri teknolojileriyle harmanlayarak yeniden sahalara dönüyor.Bir Dönemin Gerçek Efsanesi Yeniden Şekilleniyor
Destan Mt2, sadece bir oyun değil; dostluğun, rekabetin ve stratejinin zirve yaptığı bir ekoldür. Eski oyuncuların özlediği o "zorlu ama adil" oyun yapısı, sosyal etkileşimi artıran dinamiklerle birleşti. Nostaljiyi iliklerinize kadar hissederken, modern oyun dünyasının konforunu ve hızını da bu yapıda bulacaksınız.Profesyonel Yönetim ve Kesintisiz Oyun Deneyimi
Bir oyunun uzun ömürlü olmasındaki en büyük sır, arkasındaki yönetim kadrosudur. Destan Mt2, alanında uzman, teknik gelişmelere hakim ve oyuncu psikolojisinden anlayan 3 kişilik profesyonel bir ekip tarafından yönetilmektedir.| Destan Mt2 Özellikler | Oyuncu Avantajı |
| 65 - 250 Seviye Orta Emek (Official Bazlı) | Hem nostalji hem de gelişim odaklı dengeli bir ilerleyiş. |
| SMS Onaylı Giriş ve Ruhtan Ayırma Sistemi | Hesap ve eşya güvenliğinde en üst düzey koruma. |
| Premium Pazar: Tek karakterle 5 aktif pazar | Çevrimdışı/Çevrimiçi kalma zorunluluğu olmadan devasa ticaret hacmi. |
| Entegre Hesap Satış Sistemi | Karakter satışlarını güvenli ve legal bir zeminde gerçekleştirme imkanı. |
| Hızlı Ekipman Değiştirme & Gelişmiş Efsun Botu | VS ve Farm sırasında zaman kaybettiren süreçlerin minimize edilmesi. |
| 1v1, 8v8 Grup ve Gelişmiş Lonca Turnuvaları | Bireysel ve ekip bazlı yeteneklerinizi sergileyeceğiniz büyük ödüllü savaşlar. |
| Üç İmparatorluk, Savaş Arenası ve Yeşil Vadi | Oyunun her anında canlı bir harita ve kesintisiz aksiyon. |
| Kusursuz Cehennem & Yakında: Ronark Arenası | Özel boss mekanikleri ve değerli eşya dropları ile dolu zindanlar. |
| Uzman Kadro & Anlık Canlı Destek Hattı | Karşılaştığınız her sorunda saniyeler içinde muhatap bulma garantisi. |
| Tek Tık / Uzaktan Teslimat Sistemi (Yeni) | Harita değiştirmeden biyolog görevlerini hızla tamamlama konforu. |
| Canavarlara Karşı Güç Veren Derece Bonusu (Yeni) | Derece puanı yükseldikçe artan PvE hasarı ile daha hızlı farm. |
| Global Zindan Geri Sayım ve Işınlanma (Yeni) | Hangi zindanın süresinin bittiğini anlık görme ve kapısına ışınlanma. |
| Köy İçinde Uzaktan Eşya Arama Aynası (Yeni) | Aradığınız itemi tüm pazarları gezmeden en ucuz fiyata bulma kolaylığı. |
| Aylık ve Haftalık Görev Kitabı Sistemi (Yeni) | Belirli hedefleri tamamlayarak nadir kostüm ve yardımcı nesne kazanma şansı. |
Son düzenleme:
Gold 6