Sunucu adı : Worm2 & WormMt2
Site adresi : https://www.worm2.com/
Lycan : Yok
Zorluk : Zor
Simya : Hayır
Kuşak : Yok
Nesne market : Mobil ödeme & Havale/EFT & Kredi Kartı
Worm2 sunucusu 1-99 kategorili metin2 pvp serverler arasında listelenmeye başlamıştır. Açılış tarihi olarak rakiplerinin yoğun olduğu 14 haziranı seçmiştir.
Bu cuma günü açılacak olan çoğu metin2 pvp server birbirleri ile rekabet halinde olacak ancak 1-99 kategorisinde en çok tutacak olan sunucu burası olacak gibi görünüyor.
Reklam bütçesi ve yayıncı kadrosundan ötürü online çokluğu tercih olarak burayı seçecektir.
Eski metin2 tr tarzında bir yapı arayanlar varsa bu sunucuya gelebilir. Kapanmama garantisi veren yönetim oyunun en az 1 sene açık kalacağını beyan etmiştir.
Site adresi : https://www.worm2.com/
Lycan : Yok
Zorluk : Zor
Simya : Hayır
Kuşak : Yok
Nesne market : Mobil ödeme & Havale/EFT & Kredi Kartı
Worm2 sunucusu 1-99 kategorili metin2 pvp serverler arasında listelenmeye başlamıştır. Açılış tarihi olarak rakiplerinin yoğun olduğu 14 haziranı seçmiştir.
Bu cuma günü açılacak olan çoğu metin2 pvp server birbirleri ile rekabet halinde olacak ancak 1-99 kategorisinde en çok tutacak olan sunucu burası olacak gibi görünüyor.
Reklam bütçesi ve yayıncı kadrosundan ötürü online çokluğu tercih olarak burayı seçecektir.
- 1 level başlayıp 99 bitirin
- İtemci.com üzerinden gerçek parayla item won satın
- Slotlardan düşen eşyaları önizleme
- Efsun botu oyuna özel ve asla kaçırma olmaz
- Ritüel taş özelliği
- K envateri 10 slot
- Efekt kapatma ve açma
- Her gün çeşitli oto etkinlikler
- Battlepass ücretsizdir
- Kadim efsun var
- Oto av ve oto login yok
- 1-1 karakter düello turnuvaları
- Hızlı kanal değişimi
- Uzaktan tek tık biyalog sistemi
- Tüm zindanlar tek kat
- Otomatik eşya sil ve sat
- Başlangıç eşyaları süresizdir
Eski metin2 tr tarzında bir yapı arayanlar varsa bu sunucuya gelebilir. Kapanmama garantisi veren yönetim oyunun en az 1 sene açık kalacağını beyan etmiştir.