Sunucu adı : Star2 Manas
Site adresi : https://star2online.com/
Lycan : Yok
Zorluk : Çok Kolay
Simya : Hayır
Kuşak : Yok
Nesne market : Mobil ödeme & Havale/EFT & Kredi Kartı
Mavzer Mete yönetiminde metin2 pvp serverler aramasında kendini ön sıralarda gösteren Star2 sunucusunun Manas serveri bu cuma açılıyor. Yenilenen sezonunda , daha kurumsallaşan bir yönetim anlayışı ile yola devam edeceklerini belirterek açılış anında kendilerini yalnız bırakmayan her oyuncunun gerçek para kazanacağı bir ortam hazırladıklarını bizlere bildirdiler.
Hem farm hem de savaşı doruklarınıza kadar yaşayabileceğiniz bir sunucudur. Bizim tanıtımımız üzerinden kayıt olan ilk 150 kişiye , oyuna başlama anında 1000 Ejderha Parası otomatik olarak gönderilecektir. 1 ip üzerinden 1 kere ödül hakkı kazanırsınız. Şimdiden herkese başarılar dileriz.
Site adresi : https://star2online.com/
Lycan : Yok
Zorluk : Çok Kolay
Simya : Hayır
Kuşak : Yok
Nesne market : Mobil ödeme & Havale/EFT & Kredi Kartı
Mavzer Mete yönetiminde metin2 pvp serverler aramasında kendini ön sıralarda gösteren Star2 sunucusunun Manas serveri bu cuma açılıyor. Yenilenen sezonunda , daha kurumsallaşan bir yönetim anlayışı ile yola devam edeceklerini belirterek açılış anında kendilerini yalnız bırakmayan her oyuncunun gerçek para kazanacağı bir ortam hazırladıklarını bizlere bildirdiler.
- 1-105 seviye aralığı
- Sürgün savaşlar ve sürgün +basma eşyalarından yapılacak farm
- Metin farmı mevcut
- PvP ve PvM efsunlar
- Kadim efsun nesnesi özelliği
- Kader çarkı ile epler her zaman değerli
- 40 vs 40 ronark alanı
- TL ödüllü lonca savaşı
- TL ödüllü karakter düelloları
- En çok metin kesen oyuncuya yüksek ödüller
- Başlangıç anında oto av ve oto login bedava
- Girişte verilen eşyalar sınırsız süreyle ücretsiz
- Yeni eklenen etkinlikler
- Geliştirilmiş oyun seçenekleri paneli
- 4K grafik seçeneği
Hem farm hem de savaşı doruklarınıza kadar yaşayabileceğiniz bir sunucudur. Bizim tanıtımımız üzerinden kayıt olan ilk 150 kişiye , oyuna başlama anında 1000 Ejderha Parası otomatik olarak gönderilecektir. 1 ip üzerinden 1 kere ödül hakkı kazanırsınız. Şimdiden herkese başarılar dileriz.