Sürekli kapanan sunuculardan sıkıldın mı ? Artık sıkılmaya son. Rega2 wslik metin2 pvp serveri , 12 Temmuz Cuma akşamı sizleri kaliteli ve güvenilir files özellikleriyle ağırlamak için geri sayıma başladı. RegaMt2'de kaybetmek yok. Her zaman düzenlenecek olan kalıcı etkinlikler sayesinde hem online sayısında düşüş yaşanmayacak , hem de sürekli olarak oyun içerisinde aktiflik sağlanacak.
Her akşam işten geldikten sonra gün içerisinde yaşamış olduğunu tüm siniri , stresi ve yorgunluğu atmak istemez misiniz ? Anlık oluşan alan savaşları , 1-1 ws atacak karakterler için özel düello alanları ve daha fazlası. Elini hızlı tut ve bir an önce aramıza katıl. Eğlencenin tadına varmak isteyen herkes davetlidir.
Bu rekabetten kendini mahrum bırakma , sende katıl ve gerçek savaş gücünü tüm oyunculara göster. 7/24 sadece ws atabileceğin bu sunucuda kalıcı arkadaşlık ve ezeli düşmanlık seni bekliyor olacak.
Oyuna kayıt olma ve indirme linki : https://tanitim.rega2.com/
Her akşam işten geldikten sonra gün içerisinde yaşamış olduğunu tüm siniri , stresi ve yorgunluğu atmak istemez misiniz ? Anlık oluşan alan savaşları , 1-1 ws atacak karakterler için özel düello alanları ve daha fazlası. Elini hızlı tut ve bir an önce aramıza katıl. Eğlencenin tadına varmak isteyen herkes davetlidir.
104 başla 105 bitir
Svside hile engel sistemi
Npcden direkt level alınabilir
Otomavik av mevcuttur
Türk Lirası kazanabileceğiniz etkinlikler ve savaşlar
Zar sistemi mevcut
Ronak savaşında galip gelen loncalara TL ödülü
Biyalog görevlerinin hepsi tek tık sistemlidir
Kadim efsun nesnesi bulunuyor
Nostalji zırh ve silahlarla eski günlere geri dönüş
Hazır item nesnesi ile wslik karakteriniz tek tuşla hazır
Başlangıç anında süresiz kostüm ve başlık
Dönüşümlerin hepsi ücretsiz şekilde gerçekleşir
Dileyen oyuncular farm yaparak farmlık eşyalarını geliştirebilir
Boss kesen oyunculara sıralama ödülleri gönderilecektir
Bu rekabetten kendini mahrum bırakma , sende katıl ve gerçek savaş gücünü tüm oyunculara göster. 7/24 sadece ws atabileceğin bu sunucuda kalıcı arkadaşlık ve ezeli düşmanlık seni bekliyor olacak.
Oyuna kayıt olma ve indirme linki : https://tanitim.rega2.com/
Moderatör tarafında düzenlendi: