Keşfet

Plechito Kış Diyarı Kostümü

CTE

Yönetici
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Bronz 2
kisdiyari.png

Yine plechito tarafından hazırlanan yılbaşına özel olan Kış diyarı kostüm seti oyununuza ekleyip güzel görseller oluşturabilirsiniz.

Metin2 Yazılım - Geliştirme kategorisindeki içeriklerimizi indirebilmeniz için yorum ve beğeni bırakmanız gerekmektedir.

Ekli dosyalar

• christmas2023_3.rar
    7.2 MB · Görüntüleme: 1
Son düzenleme:
Kontrol edelim, teşekkürler. 3D Modeller forum kategorimizde daha bir çok ücretsiz kostüm var bakmanızı öneririm
Evet paylaşımlarınız çok güzel çok teşekkür ederim emekleriniz için. 4 Aydır bu kostümü arıyordum bugün bakınayım dedim bu forumda buldum ve hemen kayıt oldum bu arada benim filesimde "warrior_ramadan_2020_1.dds" tarzı dosyalar eksik başka arkadaşlarda da eksik ise bunu official unpack'den çözebilirsiniz. Yoksa kadın karakterlerin boyunu ve elleri beyaz gözüküyor.

Ayrıca videoda efektler var onlarda çok hoş gözüküyor bunlarda elinizde mevcutmudur?
1723720288506.png

Evet paylaşımlarınız çok güzel çok teşekkür ederim emekleriniz için. 4 Aydır bu kostümü arıyordum bugün bakınayım dedim bu forumda buldum ve hemen kayıt oldum bu arada benim filesimde "warrior_ramadan_2020_1.dds" tarzı dosyalar eksik başka arkadaşlarda da eksik ise bunu official unpack'den çözebilirsiniz. Yoksa kadın karakterlerin boyunu ve elleri beyaz gözüküyor.

Ayrıca videoda efektler var onlarda çok hoş gözüküyor bunlarda elinizde mevcutmudur?
Ekli dosyayı görüntüle 639
Kontrol sağlayacağız

Son düzenleme:

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar