- Server Adı
- Niva Mt2
- Site Adresi
- https://www.nivamt2.com/
- Server Tipi
- Metin Farmlı Server
- Zorluk
- Orta Emek
- Level Aralığı
- 1-105
- Açılış Tarihi
- 20-09-2024
- Discord
- https://discord.gg/nivamt2
Niva Mt2 yenilikçi files özellikleri ile 20 Eylül'de açılıyor
Sizlere Niva Mt2'nin yeni ve yenilikçi özelliklerini tanıtmaktan büyük heyecan duyuyoruz. 20 Eylül'de gerçekleşecek açılışımız, metin2 pvp serverler camiasında çığır açacak bir adım olarak karşınıza çıkacak.
Niva Mt2, kullanıcı deneyimini zirveye taşıyan oyun özellikleri ile sektördeki standartları yeniden tanımlıyor. Teknolojinin sunduğu en son yenilikleri ve kullanıcı dostu arayüzü ile, iş ve eğlence dünyasında devrim yaratacak bir platform sunuyoruz. Her ayrıntıda mükemmelliği hedefleyerek, sizlere sorunsuz ve etkili bir deneyim vaat ediyoruz.
Bu özel günün bir parçası olduğunuz için çok mutluyuz ve sizlere Niva Mt2'nin tüm potansiyelini keşfetmenizi dört gözle bekliyoruz. Gelin, hep birlikte eşsiz rekabetin yaşanacağı bu servere bir göz atalım.
Niva Mt2 Detaylı Tanıtım
1 seviye başlangıç
105 level bitiş
Simya , kemer , kuşak ve lycan yok
Oto av bedava
TL yada EP ödülü seçenekli lonca ve karakter turnuvaları
Düzenli ox etkinlikleri
Derece bonusu
Skiller süresiz
Ticaret camı
Offline pazar
Multi farm engeli
Buffi şaman
Leş sistemi evrimli
Uzaktan NPC
Boss ve metinlerden düşecek eşyaları ön izleme
Yeni karakter giriş ekranı
Otomatik toplama
Ticaretlerinizi hızlı gerçekleştirin diye otomatik bağırma mevcut
Aylık ve haftalık tl ödüllü sıralamalar
Balık botu ve balık farmı
Ortalama fiyat endeksi sistemiyle ticaret her zaman dengeli
Sizlere Niva Mt2'nin yeni ve yenilikçi özelliklerini tanıtmaktan büyük heyecan duyuyoruz. 20 Eylül'de gerçekleşecek açılışımız, metin2 pvp serverler camiasında çığır açacak bir adım olarak karşınıza çıkacak.
Niva Mt2, kullanıcı deneyimini zirveye taşıyan oyun özellikleri ile sektördeki standartları yeniden tanımlıyor. Teknolojinin sunduğu en son yenilikleri ve kullanıcı dostu arayüzü ile, iş ve eğlence dünyasında devrim yaratacak bir platform sunuyoruz. Her ayrıntıda mükemmelliği hedefleyerek, sizlere sorunsuz ve etkili bir deneyim vaat ediyoruz.
Bu özel günün bir parçası olduğunuz için çok mutluyuz ve sizlere Niva Mt2'nin tüm potansiyelini keşfetmenizi dört gözle bekliyoruz. Gelin, hep birlikte eşsiz rekabetin yaşanacağı bu servere bir göz atalım.
Niva Mt2 Detaylı Tanıtım
1 seviye başlangıç
105 level bitiş
Simya , kemer , kuşak ve lycan yok
Oto av bedava
TL yada EP ödülü seçenekli lonca ve karakter turnuvaları
Düzenli ox etkinlikleri
Derece bonusu
Skiller süresiz
Ticaret camı
Offline pazar
Multi farm engeli
Buffi şaman
Leş sistemi evrimli
Uzaktan NPC
Boss ve metinlerden düşecek eşyaları ön izleme
Yeni karakter giriş ekranı
Otomatik toplama
Ticaretlerinizi hızlı gerçekleştirin diye otomatik bağırma mevcut
Aylık ve haftalık tl ödüllü sıralamalar
Balık botu ve balık farmı
Ortalama fiyat endeksi sistemiyle ticaret her zaman dengeli
Daha ne duruyorsun ? Hemen kayıt ol ve oyunu indir , Niva Mt2'nin büyüleyici dünyasına sende katıl : https://www.nivamt2.com/