Sunucu adı : Nethan2 & NethanMt2
Site adresi : https://nethan2.com/
Lycan : Yok
Zorluk : Kolay
Simya : Hayır
Kuşak : Yok
Nesne market : Mobil ödeme & Havale/EFT & Kredi Kartı
55-120 metin2 pvp server arayanların dikkatine , bu cuma açılacak olan Nethan2 sunucusu birbirinden farklı özellikleriyle piyasaya damga vuracaktır. Rakipleri olmasına rağmen üst düzey reklam bütçesi ile açılış gününü bekleyen yönetim ekibi yaptığımız görüşmeler sonrasında +15.000 online ile başlayacaklarını tahmin ederek kaliteli sunucu arayanları oyuna başlamaları için davet etti. Bizde üstümüze düşeni yaparak sizlere şimdi bu server ile ilgili bilgi vereceğiz.
Çok daha fazla özellikten yararlanmak için açılış anında sizleri de aramızda görmek istiyoruz. Bu tanıtım üzerinden kaydını olan ilk 100 oyuncuya 999 EP bizden hediye.
Site adresi : https://nethan2.com/
Lycan : Yok
Zorluk : Kolay
Simya : Hayır
Kuşak : Yok
Nesne market : Mobil ödeme & Havale/EFT & Kredi Kartı
55-120 metin2 pvp server arayanların dikkatine , bu cuma açılacak olan Nethan2 sunucusu birbirinden farklı özellikleriyle piyasaya damga vuracaktır. Rakipleri olmasına rağmen üst düzey reklam bütçesi ile açılış gününü bekleyen yönetim ekibi yaptığımız görüşmeler sonrasında +15.000 online ile başlayacaklarını tahmin ederek kaliteli sunucu arayanları oyuna başlamaları için davet etti. Bizde üstümüze düşeni yaparak sizlere şimdi bu server ile ilgili bilgi vereceğiz.
- 55 başlar 120 biter
- Hasar sıralama ödülü
- En çok metin kesen oyuncular TL ödülü alacaktır
- Toplam ödül havuzu tam 1.000.000 TL
- PvM Bonus mevcut
- Ortalama hasar max 500
- Ws atmak isteyen oyuncular için wslik efsunlar mevcuttur
- Oyunun reklam için ayrılan bütçesi 750.000 TL
- Nesne market oyunun 7. günü açılacaktır
- Başlangıç seti çok ucuz miktarda bir eple satışta olacaktır
- Başlangıç anında ki verilen tüm eşyalar sınırsızdır
- Oto av 14 günlüktür
- Simya set bonusu
- Silah ve kostüm fişi
- İtemci.com üzerinden gerçek para karşılığında hesap ve yang satışı
- Won miktarı 999.999.999 olarak güncellendi
Çok daha fazla özellikten yararlanmak için açılış anında sizleri de aramızda görmek istiyoruz. Bu tanıtım üzerinden kaydını olan ilk 100 oyuncuya 999 EP bizden hediye.