Sunucu adı : Metin2Board Summer & BoardMt2 Summer
Site adresi : https://tanitim.m2-board.com/
Lycan : Yok
Zorluk : Kolay
Simya : Var
Kuşak : Yok
Nesne market : Mobil ödeme & Havale/EFT & Kredi Kartı
Tolga Güler önderliğinde Metin2Board ismi , metin2 pvp serverler arasında kendini belli etmiş belli başlı sunuculardan birisidir. Açtığı her serveri bir önceki açılan sunucusuyla birleştirerek emek kaybını engelleyerek oyuncu sayısını arttırmaya yönelik girişimlerde bulunan bu bilirkişi , piyasada güvenilir sunucu sahipleri arasında yer almaktadır. Yaz ayını keyifli hale getirmek için yeni bir oyun açıyor ve bizde sizlere şuanda o oyunu tanıtıyoruz.
Metin2 değil de ultra güçlü bir FPS oyunu oynuyormuş gibi keyif yaşamak isteyen herkes bu sunucuya giriş yapmalıdır. Sistemler oldukça kaliteli ve bugsuz şekilde çalışmaktadır.
Site adresi : https://tanitim.m2-board.com/
Lycan : Yok
Zorluk : Kolay
Simya : Var
Kuşak : Yok
Nesne market : Mobil ödeme & Havale/EFT & Kredi Kartı
Tolga Güler önderliğinde Metin2Board ismi , metin2 pvp serverler arasında kendini belli etmiş belli başlı sunuculardan birisidir. Açtığı her serveri bir önceki açılan sunucusuyla birleştirerek emek kaybını engelleyerek oyuncu sayısını arttırmaya yönelik girişimlerde bulunan bu bilirkişi , piyasada güvenilir sunucu sahipleri arasında yer almaktadır. Yaz ayını keyifli hale getirmek için yeni bir oyun açıyor ve bizde sizlere şuanda o oyunu tanıtıyoruz.
- 1-115 level aralığı
- Çoklu farm engeli ile en fazla 2 client ile drop alabilirsiniz
- WS atmak isteyenler için kadim efsun nesnesi
- Biyalog görevleri süre beklemesiz
- Genişletilmiş ticaret ve pazar ekranı
- Yeni entegre edilen zindanlar
- Balık farmı
- Efsun atılabilir binekler
- Bonus Gamer , Uçan Boğa , Ümitin Kanalı ve sasaSalvador gibi yayıncılar
- Başlangıç anında binek , kostüm seti ve silah fişi bedavadır
- Seçmeli oto av
- TL karşılığında won yada item satılabilir
- Referans sistemiyle sizden kayıt olup oyuna başlayan ve sonrasında ep çeken her kişi için %20 ep kazanın
- Seçilebilir 4K Grafikler
Metin2 değil de ultra güçlü bir FPS oyunu oynuyormuş gibi keyif yaşamak isteyen herkes bu sunucuya giriş yapmalıdır. Sistemler oldukça kaliteli ve bugsuz şekilde çalışmaktadır.