Keşfet

sütçü

Yeni Üye
Merhaba, ben metin2 pvp server açmak istiyorum ama sunucu kiralamam gerekiyormuş. Bu konuda bilgisi olan var mı ? Nereden nasıl başlamam lazım , nasıl sunucu kiralayabilirim ? Fiyat bilgisi falan ne olur bilen arkadas varsa yazabilir mi yada bu site üstünden bu isi yapabilecek varsa beraber ortak is yapabiliriz yasım 24 samsunda yaşıyorum

Merhaba, metin2 pvp server açmak sandığınız kadar kolay değil öncelikle bunu bilmenizi isteriz. Eğer bu konuda bilginiz yoksa şuan çoğu bilişim firması direkt sizler için hazır kurulum metin2 pvp server hizmeti sağlıyor. Onlara bir göz atmanızı isteriz. Paket halinde sizlerin tercihi ve isteğine göre hazır server kurulumu yapıp teslim ediyorlar.

Başlangıç olarak kendinizi denemek ve deneyim edinmek için ucuz fiyatlı paketlerden satın alıp bir kaç ay kadar kendinizi oyununuz üzerinde geliştirin ve bilgi sahibi olmaya çalışın , sonrasında yavaş yavaş üst paketlere geçin derim ben.

Bu siteler hangileri diye soracak olursanız aşağıya sizler için bir kaç tanesinin linkini bırakıyorum.

Merhaba, ben metin2 pvp server açmak istiyorum ama sunucu kiralamam gerekiyormuş. Bu konuda bilgisi olan var mı ? Nereden nasıl başlamam lazım , nasıl sunucu kiralayabilirim ? Fiyat bilgisi falan ne olur bilen arkadas varsa yazabilir mi yada bu site üstünden bu isi yapabilecek varsa beraber ortak is yapabiliriz yasım 24 samsunda yaşıyorum
Admin gerekli bilgileri detaylı iletmiş hocam bize laf düşmez :D

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar