Keşfet

Metin2 Silah Kostüm Sistemi Istek

C++ paylaşımları.

anka2oyuncusu

Üye
Bronz 3
Elinde silah kostüm sistemi olan varmı temiz fixli sorunsuz

Metin2 Yazılım - Geliştirme kategorisindeki içeriklerimizi indirebilmeniz için yorum ve beğeni bırakmanız gerekmektedir.

bu siteden bişey yapmanı önermem eksik dosya oluyor genelde benim konuya eklediğimi sıfırdan ekleyip denermisin. sıkıntı olcağını sanmıyorum.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

bunu bi denermisin
herşeyi yaptım fakat sunucuyu açarken connection refused diyor kostümleri item protoya eklerken bunun bi debug modu falan yokmu yani anlayamayacakmıyım sorunun nerde olduğunu cünkü client ve server taraflı hata vermedi build ederken

syserr deki hata ne diyor

syserr deki hata ne diyor
hata bu

SYSERR: Nov 16 23:01:11 :: Set_Proto_Item_Table: ItemProto Reading Failed : Invalid value. (index: 3, col: 3, value: COSTUME_WEAPON)
SYSERR: Nov 16 23:01:11 :: Set_Proto_Item_Table: 0 ~ 3 Values: 25000,0,28,

item proto daki valueleri kontrol et value değeri yanlış silah ya da çan tek tek bak

benimki

25000 plechito_sword ITEM_COSTUME COSTUME_WEAPON 2 ANTI_ASSASSIN | ANTI_MUDANG NONE NONE NONE 0 0 0 0 100 REAL_TIME 86400 LIMIT_NONE 0 APPLY_ATT_SPEED 5 APPLY_ATTBONUS_HUMAN 100 APPLY_NONE 0 0 0 0 0 0 0 5 0 0
adamınki

46001 devil1_weapon1 "ITEM_COSTUME" "COSTUME_WEAPON" 2 "ANTI_ASSASSIN | ANTI_MUDANG | ANTI_WOLFMAN | ANTI_DROP | ANTI_SELL | ANTI_STACK" "NONE" "NONE" "NONE" 0 0 0 0 100 "REAL_TIME" 2592000 "LIMIT_NONE" 0 "APPLY_ATT_SPEED" 5 "APPLY_ATT_GRADE_BONUS" 100 "APPLY_NONE" 0 0 0 0 0 0 0 5 0 0

pack taki dosyada hata var item proto hatalı şuan telefondayım subtype ya da value hatalı görünüyor

txt mi kullanıyorsun

src den ayarlaman lazım onu baştan orayı kurcalıyarak kaldırabilrsin.

src den ayarlaman lazım onu baştan orayı kurcalıyarak kaldırabilrsin.
bide bende sani shining var elimdeki silahın efekti kostümün silahın efektiyle karışıyor kostümün silah efekti gözükmüyor onu nasıl fixleyecem

playersettings den kaldırabilrsin mse olarak en temizi öyle yoksa çok oluyor o

başka sorun yoksa konuyu çözüldü olarak işaretliyebilrsin.

neyi sorun bunun :D

iki tane effect üst üste giriyor okumuyor iki tane farklı silah fişi denediğinde aynısı mı oluyor

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar