Keşfet

Metin2 Şifremi Unuttum E-Posta Gelmiyor Ne Yapabilirim ?

PowerShoot

Yönetici
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Gold 6
Metin2 Şifremi Unuttum E-Posta Gelmiyor Ne Yapabilirim ?

Metin2 Şifremi Unuttum E-Posta Gelmiyor

Metin2 , ülkemizde 2004 yılında yayın hayatına başlamış ve halâ günümüzde hizmet vermeye devam etmektedir. Metin2 TR ortaya çıktıktan sonra , dosyalarının açık kaynak kodlarından yararlanarak metin2 pvp serverler adı verilen , orjinal oyundan daha kolay ve amaca daha hızlı ulaşılan serverler türetildi. Her oyuncunun bir karakteri ve her karakterinde bir kullanıcı adı ile şifresi mevcuttur. Bazen kafamızın yoğunluğu nedeniyle bu hesaplarımız için oluşturduğumuz şifrelerimizi unutabiliyoruz. Hesap şifremizi unuttuğumuz zaman karakterimiz siliniyor mu ? Tabii ki hayır. Şifre sıfırlama işlemi ile hesabınıza yeniden erişim sağlayarak oyunu oynamaya kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.

Bunu gerçekleştirebilmek için hesabınızın kayıtlı olduğu mail adresi veya cep telefon numarasını asla unutmamalısınız. Aksi taktirde hesaplarınıza erişim sağlayamazsınız. Hesabınızın kayıtlı olduğu mail adresi ile , oynadığınız oyunun resmi web sitesi üzerinden şifremi unuttum alanına tıklayarak , mail aracılığı ile şifremi değiştir seçeneği üzerinden hesabınızın şifresini sıfırlayabilir ve mail yada telefonunuza gelen yeni hesap şifreniz ile oyuna kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Metin2 TR sunucuları için şuanda sadece mail ile şifre sıfırlama mevcut olsa da , günümüzdeki bazı köklü ve kurumsal hizmet sunan metin2 pvp serverlerde cep telefonu ile dahi şifre sıfırlama sağlanabiliyor. Örneğin Anka2 adlı 65-250 metin2 pvp serveri tam 10 yıldır aktif bir sunucu. Sağladıkları hizmetlerle oyuncusunun hesap güvenliğini üst düzey şekilde sağlamaktadır. Oyuna giriş yaparken dahi cep telefonunuza sms geliyor ve bu sms kodunu ekrandaki kod kısmına yazarak hesabınıza giriş yapıyorsunuz. Bu sayede hesaplarınız , giriş kodu paylaşmadığınız kişiler haricinde başkalarının girişine kapalı oluyor.

Metin2 TR serverlerinde oynayan oyuncuların en çok karşılaştığı hatalardan birisi , şifremi unuttum e postası kayıtlı mail hesaplarına gelmediğinden yanadır. Bu sorunu aşağıdaki adımları uygulayarak çözüme kavuşturabilirsiniz ;

Spam veya Gereksiz Klasörünü Kontrol Edin:
Bazen parola sıfırlama e-postaları spam veya gereksiz klasörüne düşebilir.

E-Posta Adresini Doğrulayın:
Parolanızı sıfırlamaya çalışırken doğru e-posta adresini girdiğinizden emin olun.

Farklı Bir E-Posta Adresi Deneyin:
Eğer birden fazla e-posta hesabınız varsa, oyuna kayıt olurken kullandığınız e-posta adresini kullanmayı deneyin.

Destek Ekibi ile İletişime Geçin:
Metin2'nin resmi destek ekibiyle iletişime geçin ve sorununuzu detaylı olarak açıklayın. Destek ekibi, hesabınızı doğruladıktan sonra size yardımcı olabilir.

Metin2 destek sayfasında veya oyun içi destek bölümünde ilgili iletişim bilgilerini bulabilirsiniz. Serverlar.com.tr ailesi olarak sizlere vermiş olduğumuz bilgilerden dolayı memnuniyet duyarak sorununuzun bu adımları uyguladıktan sonra bir an önce çözülmesini temenni ederiz.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar