Keşfet

PowerShoot

Yönetici
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Gold 6
Metin2 pvp serverler günümüzde en çok tercih edilen MMORG oyunlarından biridir. Oyunun gerçeği yani Metin2 TR Türkiye'de 2004 yılında hizmet vermeye başlamıştır ve metin2 pvp serverler ise 2005 yılında hayata geçmeye başlamıştır. Oyunun açık kaynak kodları kullanılarak gerçek oyundan daha kolay ve eğlenceli hale getirilerek hizmete sunulan bu serverler oyuncular tarafından çok sevilmektedir.

Metin2 TR zamanında yaptığı yanlış yönetim kararları nedeniyle bir çok oyuncusunu kaybetmiş ve kaybettiği oyuncular da oyunu sevdikleri ve kopamadıkları için pvp serverlere yönelmiştir. Daha kaliteli ve kurumsal işleyişle hizmet veren bir çok sunucu mevcuttur. 

Her metin2 pvp server oynanır mı derseniz burada işler değişir. Sonuç olarak her oyuncu emek ve vakit ayırıp bir uğraş sonucunda hesap dizerek savaş keyfi yaşamak ister. Emek ve vakit haricinde ciddi yatırımlar da söz konusu. Türkiye piyasasında artık her hafta cuma günü birden fazla farklı metin2 pvp server açılmaktadır. Bunlar da kendi arasında kategorilere ayrılmaktadır ; 

Metin2 PvP Serverler 1-99
Metin2 PvP Serverler 1-105
Metin2 PvP Serverler 1-120
Metin2 PvP Serverler 55-120
Metin2 Wslik PvP Serverler
Metin2 PvP Serverler 65-250 (Anka2-Saka2-Turna2 Tarzı)

Kategorilere ayrılmış şekilde her level aralığında ki metin2 pvp serverler yukarıda listelenmiştir. Oyuncular kendisine uygun olan başlıkta ki sunuculara göz atarak tanıtımını beğendiği oyuna kayıt olarak oyunu indirip eğlenceyi doyasıya yaşıyorlar. 

Hangi Metin2 PvP Serverler Oynanır ? 

Sizlere yılların vermiş olduğu tecrübeye dayanarak bir kaç bilgilendirme yapmak isteriz. Öncelikle oynayacağınız sunucunun yönetim ekibini araştırınız. Yönetim ekibi kendini garip ve saçma isimler altında gizliyorsa bu sunucudan kaçın çünkü bunlar sadece para kazanmak için iş yapmaktadırlar. 

Anlık iletişim kurabileceğiniz metin2 pvp serverleri tercih ediniz.

Legal satış saçmalığı olan sunucularda sadece 1-2 hafta oynayıp belki para kazanabilirsiniz onun sonrasında o sunucularda oyuncu kalmaz ve oyun bir süre sonra kapanır, yaptığınız yatırımlar ve verdiğiniz emekler boşa gider.

Açılış anında nesne marketi aktif eden ve tüm ürünlerin satışa sunulduğu serverlerden direkt çıkabilirsiniz çünkü amaç sadece vurgun yapmaktır.

Bu sektörde tam 12 yıldır kesintisiz hizmet veren ve 12 yıldır hâla sunucusunu bol onlineli şekilde açık tutarak hizmet veren ayrıca metin2 pvp serverler 65-250 kategorisinin en bilgili firması olan CTE Yazılım şirketinin açtığı ve açacağı tüm oyunlara gözünüz kapalı şekilde girebilirsiniz.

Bu firma üst düzey yönetim kadrosu ile her sorunu anında giderebilme yeteneğine sahip ve oyuncularına tamamen kurumsal bir hizmet sağlamakta. Size şimdi bu firmanın yıllardır açık olan oyunlarını listeleyeceğiz , oynamak isterseniz serverlar.com.tr güvencesiyle oynayabilirsiniz, biz bile bu sunucuların kapanacağı düşüncesiyle zamanında oyunu bırakmıştık ancak oyunlar kapanmadı , bu oyunlara bizlerde %100 kefiliz.

Anka2 65-250 Level Yapısı 10 Yıldır Kesintisiz Hizmet

Bu server tam 10 yıldır açık , kapanma durumu söz konusu değildir, emekleriniz ve yatırımlarınız güvence altındadır.

Turna2 65-250 Tarz 8 Yıldır Kesintisiz Hizmet

Bu sunucu da yine aynı kişilere ait ve 2016 yılından bu yana kesintisiz hizmet sağlamaktadır.

Saka2 65-250 3 Yıldır Aktif

CTE Yazılım şirketinin en son açtığı sunucudur , 2021 yılından bu yana hizmet vermektedir.

Sürekli server açıp oyuncuların emekleri ve paralarını çalmak yerine gerçek ve kaliteli bir hizmet sundukları için kendilerine teşekkürü bir borç biliriz ve bu yüzden şiddetle bu sunucuları tavsiye ederiz. Bunlar haricinde şuanda zaten piyasada bu şekilde uzun süredir açık olup bol online ile hizmet veren server bulunmamaktadır. 

Güzel bilgilendirme yapmıssınız gercekten dogru bu arada anka2 serverini 7 yıldır oynuyorum kapanmadı hala gönül rahatlıgıyla oynuyorum burdan cte ekibine tesekürlerimi iletiyorum bize böyle bir oyun keyfi yasattıkları icin

bu kadar güzel anlatım olamazdı tr mi oynayayım diye düşünürken bu yazıyla cte swlerinde oynama kararı aldım size de tavsiye ederim

Yanıtlarınız için teşekkür ederiz, tüm gerçekleri anlattık bu konumuzda sizler için

Oynanmaz mı biz ömrümüzü verdik :D

Teşekkür ederiz güzel yorumlarınız için :)

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar