Keşfet

sütçü

Üye
Bronz 2
Metin2 pvp server nasıl kurulur ?
Güncel olarak metin2 pvp serverler oynuyorum ama bende metin2 pvp server kurmak istiyorum. Bu iş nasıl oluyor nerden nasıl başlanması gerekiyor ? Bu konuda bilgi verebilecek birisi var mı acaba ? @PowerShoot yardımcı olmanızı rica ediyorum bu konuda, şimdiden tskler

Hiç bir bilgin yoksa eğer bu sektörle ilgili , siz metin2 pvp serverler ile ilgili sadece oyuncu olarak oynamaya devam et derim :) bence en doğrusu bu olacaktır sizin için :) iyiliğin için söylüyorum hocam sakın yanlış anlamayın beni.

Hiç bir bilgin yoksa eğer bu sektörle ilgili , siz metin2 pvp serverler ile ilgili sadece oyuncu olarak oynamaya devam et derim :) bence en doğrusu bu olacaktır sizin için :) iyiliğin için söylüyorum hocam sakın yanlış anlamayın beni.
Oynamayı da çok bilmiyom reis ama merak saldım biraz ilgim var bu sektöre karşı , yardımcı olabilecek yönlendirme yapabilecek arkadaslar varsa bu sitede belki bir yerden başlarız bizde

sıfırdan başlıcaksan internette videoları var seri halinde bakıp yapabilirsin ama sana tavsiyem her hangi bir bilişimden sunucu kirala üzerine kendin src li files kur kendini geliştir 5 yıla gelişrirsin :D

Kanki bu sektöre yabancıysan hiç bulaşma , ama yukardaki arkadaşın yazdığı gibi ufak ücretlerle hazır files bir server al bi bilişimden , o dosyalar üzerinde kurcamalar falan yaparak kendini geliştir , belki 10 sene belki 5 sene belli olmaz kendini geliştirme süren :D

Sıfırdan başlıyıcak isen elimde olan full fixli bir alt yapıyı hediye edebilir bu yolda sana takıldıgın kısımlarda yardımcı olabilirim

sıfırdan başlıcaksan internette videoları var seri halinde bakıp yapabilirsin ama sana tavsiyem her hangi bir bilişimden sunucu kirala üzerine kendin src li files kur kendini geliştir 5 yıla gelişrirsin :D
Firma önerisi yapma şansın varmı reis bilişim olarak

Kanki bu sektöre yabancıysan hiç bulaşma , ama yukardaki arkadaşın yazdığı gibi ufak ücretlerle hazır files bir server al bi bilişimden , o dosyalar üzerinde kurcamalar falan yaparak kendini geliştir , belki 10 sene belki 5 sene belli olmaz kendini geliştirme süren :D
Denicem knk tskler

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar