Keşfet

Metin2 Kan Hapı Ne Işe Yarar ? Yardımcı Olacak Var Mı ?

sütçü

Üye
Bronz 3
selamlar ben metin2 tr oynamayı bırakıp metin2 pvp serverler oynamaya başladım tavsiyeler üzerine. Simdi anka2 metin2 diye bir server oynuyorum kızıl ormanda metin2 farmı yapabileceğimi söylediler 90 levellik metin kestim içinden kan hapı diye bir şey düştü de bu ne işe yarıyor acaba bilen yardımcı olabilir mi lütfen ?

Aleyküm selam , güzel server tercih etmişsin başarılar dilerim

Kan hapı Ne İşe Yarar ?
Nesneye sağ tık yaptığınızda seçeceğiniz statü değerinizden 1 puan düşürür ve sonrasında size yeniden 1 statü verme hakkı sağlar.

Yani örnek verecek olursak , kan hapına sağ tıkladınız ve HP seçeneğinin yanında beliren - tuşuna basarsanız , HP statü değerinizden 1 puan azalır.
Sonrasında statü seçeneklerinin yanında yeniden 1 adet + simgesi belirir , 4 statü seçeneğinden hangisini seçip + butonuna basarsanız o statüye 1 puan eklenmiş olacaktır.

Aleyküm selam , güzel server tercih etmişsin başarılar dilerim
Tesekkür ederim kral begendim swyi güzel trde olmayan özellikler var swde valla hayret ediyorum kac yıldır bosuna tr oynamısız biz :)

Kan hapı Ne İşe Yarar ?
Nesneye sağ tık yaptığınızda seçeceğiniz statü değerinizden 1 puan düşürür ve sonrasında size yeniden 1 statü verme hakkı sağlar.

Yani örnek verecek olursak , kan hapına sağ tıkladınız ve HP seçeneğinin yanında beliren - tuşuna basarsanız , HP statü değerinizden 1 puan azalır.
Sonrasında statü seçeneklerinin yanında yeniden 1 adet + simgesi belirir , 4 statü seçeneğinden hangisini seçip + butonuna basarsanız o statüye 1 puan eklenmiş olacaktır.
Anladım cok tskler örneklendirme ile daha iyi anladım. Bunu ne kadara satabilirim acaba yada satabilir miyim bir değeri var mıdır sizce yoksa kendim mi kullanayım

Anladım cok tskler örneklendirme ile daha iyi anladım. Bunu ne kadara satabilirim acaba yada satabilir miyim bir değeri var mıdır sizce yoksa kendim mi kullanayım
Yani işine yararsa kendin kullan yada pazarda satılıyorsa oynadıgın sunucuda pazar kurup satabilirsin , sana kalmış bir karar işi bu hocam

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar