Keşfet

Metin2 İsimsiz Çiçekler Görevi (31 Lvl) Tam Koordinatlar Ve Adım Adım Rehber [2025]

Rehber içerikli tüm konular.

PowerShoot

Yönetici
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Gold 6

Metin2'de İsimsiz Çiçeklerin İzinde 31. Seviye Görevi​

Metin2 maceranda 31. seviyeye ulaştığında, dünyayı keşfetmene yardımcı olacak gizemli bir görevle karşılaşacaksın. Bu görev, hem tecrübe puanı kazanmana hem de oyun dünyasını daha iyi tanımana fırsat veriyor. İşte İsimsiz Çiçekler görevinin detaylı adımları ve seni bekleyen ödüller.

Metin2 İsimsiz Çiçekler Görevi

Görevin Başlangıcı Doğru Kişiyle Tanışma​

Maceranın başlangıç noktası, ikinci köyün kalbinde yer alan bilge Huahn-Sun. Bu gizemli karakter, sana doğanın derinliklerinde keşfedilmeyi bekleyen özel çiçeklerden bahsedecek. Görev zinciri bu noktada başlıyor.

Adım Adım İsimsiz Çiçekler Görevi​

İsimsiz Çiçekler görevini tamamlamak için izlemen gereken yolu aşağıda bulabilirsin.

1. İkinci köyde (Bakra) bulunan Huahn-Sun ile konuş ve görevi kabul et
  2. Aynı köyde yaşayan Ariyoung karakterini bul ve ondan çiçekler hakkında bilgi al
  3. Huahn-Sun'a geri dön ve yeni talimatlarını dinle
  4. Birinci köy bölgesindeki İsimsiz Çiçek anıtlarını bul (aşağıdaki koordinatları kullan)
  5. Tüm çiçekleri keşfettikten sonra Huahn-Sun'a dönerek görevini tamamla

İsimsiz Çiçeklerin Koordinatları​

Her krallıkta farklı bir konumda bulunan bu nadide çiçekleri keşfetmek için aşağıdaki harita koordinatlarını kullan.

KrallıkBölgeKoordinatlar
KırmızıYongan1118, 60
MaviPyungmoo771, 78
SarıJoan250, 1104

Görev Tamamlandığında Kazanacağın Ödüller​

Zorlu görevinin sonunda seni bekleyen ödüller.

Ödül TürüMiktar
Tecrübe Puanı400.000
Yang12.000

Yararlı İpuçları​

• Çiçeklerin bulunduğu alanlara giderken dikkatli ol; düşman yaratıklar yolunu kesebilir
  • Görev sırasında ek diyalog seçeneklerini kaçırma, bazıları oyun hikâyesine dair ipuçları içerebilir
  • Haritada koordinatları bulurken mini haritayı açarak (M tuşu) konumunu takip et
  • Krallığına uygun koordinata gitmen, çiçeği daha kolay bulmanı sağlayacaktır

Görevin Hikâyesi Neden İsimsiz Çiçekler?​

Metin2 evreninde, İsimsiz Çiçekler sadece birer bitki değil, aynı zamanda krallıklar arasındaki bağın sembolüdür. Antik dönemlerde şifa kaynağı olarak kullanılan bu çiçekler, zamanla unutulmuş ve isimsiz kalmıştır. Huahn-Sun, bu çiçeklerin yeniden keşfedilmesinin krallıklar arasındaki barışı güçlendireceğine inanmaktadır.

Sıkça Sorulan Sorular​

Görev için minimum seviye nedir ?
Görev için 31. seviyeye ulaşmış olman gerekiyor.

Çiçekleri bulduğumda ne yapmalıyım ?
Çiçeğin yanına geldiğinde, üzerine tıklayarak etkileşime geçmen yeterli.

Tüm çiçekleri bulmam gerekiyor mu ?
Hayır, kendi krallığındaki çiçeği bulman yeterli olacaktır.

Bu görev, Metin2 dünyasında ilerlemene yardımcı olurken, oyunun hikâyesini ve haritasını daha iyi anlamanı sağlayacak. İsimsiz Çiçekler görevi, basit gibi görünse de, sana oyun içi bölgeleri keşfetme fırsatı sunar.

Tüm krallıklar senin gizemli çiçekleri bulmanı bekliyor. Başarılar dileriz :)

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar