Keşfet

Metin2 Deokbae'nin Altın Baltası Görevi 35 Level Tam Rehber Ve Taktikler

Rehber içerikli tüm konular.

PowerShoot

Yönetici
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Gold 6

Metin2 Deokbae'nin Altın Baltası Görevi

Deokbae'nin Altın Baltası Ustalar İçin Tam Rehber​

Görev Hakkında Temel Bilgiler​

Deokbae'nin kayıp hazinesi peşinde bir maceraya hazır mısınız ? Bu görev, orta seviye savaşçılar için değerli ödüller sunarak karakterinizi güçlendirmenize yardımcı olacak.

Görev Kimliği Özeti

ÖzellikDetay
Görev AdıDeokbae'nin Altın Baltası
Gereken Seviye35
Veren NPCDeokbae (Bakra Köyü)
Zorluk Derecesi★★☆☆☆ (Orta-Kolay)
Tahmini Süre15-25 dakika

Görevin Başlangıç Noktası​

Bakra Köyü'ne vardığınızda, köyün doğu kısmında konumlanan Deokbae ile iletişime geçmeniz gerekiyor. Kendisi kayıp baltasından dertli ve sizden yardım isteyecek. Görev diyaloğunu başlatmak için karakteriniz 35. seviyeye ulaşmış olmalı.

![Deokbae Konumu](görseli buraya ekleyebilirsiniz)

Görev Akışı Adım Adım Kılavuz​

1. Görevin Kabul Edilmesi

Deokbae ile konuştuğunuzda size şunları anlatacak ;

Genç savaşçı, değerli altın baltamı kaybettim. Yabani Generaller tarafından çalındığını düşünüyorum. Onu geri getirirsen, seni ödüllendireceğim.

Görev teklifini kabul ettikten sonra, envanter günlüğünüzde Deokbae'nin Altın Baltası başlığı görünecektir.

2. Yabani Generallerin Bulunduğu Bölge

Bakra Köyü'nün kuzey çıkışından ilerleyerek Bakra Ormanı'na ulaşın. Bu bölgede yoğun şekilde Yabani General bulunur. Haritanın özellikle kuzeydoğu kesimindeki General yoğunluğu diğer alanlara göre daha fazladır.

Taktik İpucu: Yabani Generaller seviye 38-40 aralığındadır ve grup halinde dolaşırlar. Eğer karakteriniz tam teçhizatlı değilse, onları tek tek çekmeniz avantaj sağlayacaktır.

3. Altın Baltanın Elde Edilmesi

Yabani Generalleri yendiğinizde, düşük bir olasılıkla "Altın Balta" eşyasını düşüreceklerdir. Eşya düşme oranı yaklaşık %5-8 civarındadır, bu nedenle birkaç General öldürmeniz gerekebilir.

Önemli Not: Market üzerinden satın alınan Altın Balta görev için geçerli sayılmaz. Mutlaka Yabani Generallerden düşen orijinal baltayı kullanmalısınız.

4. Görevin Tamamlanması

Altın Balta'yı elde ettikten sonra, Bakra Köyü'ne geri dönün ve Deokbae ile tekrar konuşun. Baltayı teslim ettiğinizde görev tamamlanacak ve ödüllerinizi alacaksınız.

Görev Ödülleri ve Kazanımlar​

Görevi başarıyla tamamladığınızda aşağıdaki ödülleri kazanacaksınız.

Ödül TürüMiktarEtki
Tecrübe Puanı400.000 EXPYaklaşık ½ seviye yükselme (35. seviyede)
Yang30.000Orta düzey teçhizat geliştirmeleri için yeterli

Görev Sonrası Tavsiyeler​

Deokbae'nin Altın Baltası görevini tamamladıktan sonra, seviyenize uygun olarak şu görevlere yönelebilirsiniz.

1. Kara Rüzgar Geçidi Görevi (37. Seviye)
  2. Dokuz Kuyruklu Tilki Avı (38. Seviye)
  3. Sohan Dağı Keşfi (40. Seviye)

Sık Sorulan Sorular​

Altın Baltayı bulamıyorum, ne yapmalıyım ?

Eşya düşürme oranı düşük olduğundan, sabırlı olmanız gerekiyor. Yaklaşık 10-15 General öldürdükten sonra baltayı bulma olasılığınız artacaktır.

Görev için grup oluşturabilir miyim ?

Evet, grup içinde General avına çıkmak daha hızlı sonuç almanızı sağlayabilir. Grup içindeki her oyuncu kendi baltasını bulmak zorundadır.

Hangi karakterler bu görevi daha kolay tamamlar ?

Fiziksel saldırı gücü yüksek olan Savaşçı ve Ninja sınıfları, Yabani Generalleri daha hızlı alt edebilir.

Bu rehber, Mart 2024 tarihinde güncellenmiştir. Oyun güncellemeleri ile bazı detaylar değişmiş olabilir. Hepinize başarılar dileriz :)

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar