Keşfet

En Iyi Metin2 Pvp Serverler Hangileri ?

PowerShoot

Yönetici
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Gold 6
2024 yılının sonlarına doğru yaklaşırken sormadan geçmeyelim.

Sizce metin2 pvp serverler 2024 kategorisinin en iyi serverleri hangisidir ? sunucu adını ve tercih etme nedeninizle beraber yazar mısınız ?

En iyi server :

Çünkü :

Aeldra mt2 oynadım kapanmasa cok iyiydi ama kapandı , ora kapanınca sizin bu sitedeki reklamdan anka mt2 gördüm ona girdim 5 aydır oynuyom vakit buldukca sw iyi ama sürekli öldürüyolar car kasarken falan gelip lonca soruyorlar yeni baslamısım ne loncası olcak o olay olmasa keske

Aeldra mt2 oynadım kapanmasa cok iyiydi ama kapandı , ora kapanınca sizin bu sitedeki reklamdan anka mt2 gördüm ona girdim 5 aydır oynuyom vakit buldukca sw iyi ama sürekli öldürüyolar car kasarken falan gelip lonca soruyorlar yeni baslamısım ne loncası olcak o olay olmasa keske
İyi ki aeldra kapanmış diyelim o zaman , neden diye soracak olursanız anka2 serverine başlama nedeniniz olmuş :) piyasadaki görüp görebileceğiniz en kaliteli ve kurumsal oyun hizmeti veren tek sunucu diyebiliriz. Kapanma durumu söz konusu değil ve yıllar boyunca aralıksız oynayabilirsiniz :) yorumunuz için teşekkür ederiz bu arada.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar