Sunucu adı : Dodurga2
Site adresi : https://dodurga2.com/
Zorluk : Çok zor
Level aralığı : 1-99
Nesne market : Havale/eft & Kredi kartı & Mobil ödeme & itemci.com
Metin2 TR sunucularında yer alan Dodurga serverinden esinlenilerek açılacak olan Dodurga2 metin2 pvp serverine tüm oyuncular davetlidir. Söylentilere göre oyunun yönetici kadrosunda eski metin2 tr de görev almış üst düzey yetkililer bulunmakta.
Artan şikayetler ve ilgisizlik nedeniyle işlerinden istifalarını vererek kendi bilgi birikimleri ile metin2 pvp server açma düşüncesine girmişler. Şimdiden başlayacak olan herkese başarılar dileriz.
Kendini güçlü bir savaşçı olarak görüyorsan bu zorluğun üstesinden gelebilirsin. Seni açılış anında aramızda görmek isteriz.
Oyunun site adresi ve tanıtım için bu mesaja tıkla.
Site adresi : https://dodurga2.com/
Zorluk : Çok zor
Level aralığı : 1-99
Nesne market : Havale/eft & Kredi kartı & Mobil ödeme & itemci.com
Metin2 TR sunucularında yer alan Dodurga serverinden esinlenilerek açılacak olan Dodurga2 metin2 pvp serverine tüm oyuncular davetlidir. Söylentilere göre oyunun yönetici kadrosunda eski metin2 tr de görev almış üst düzey yetkililer bulunmakta.
Artan şikayetler ve ilgisizlik nedeniyle işlerinden istifalarını vererek kendi bilgi birikimleri ile metin2 pvp server açma düşüncesine girmişler. Şimdiden başlayacak olan herkese başarılar dileriz.
1 level başlar 99 biter
Beceri kitabı , taş ve +basma için ayrı envater
Başlangıçta 1M yang ve kostüm set verilir
Biyalogta süre bekleme yok
Hızlı item satıp silebilirsiniz
Loncalar için ronark sistemi
Geliştirilebilir yardımcı şaman
Uzaktan npc ve ticaret
Efsun oranları sabit değil
Dolunay ve Kdp düşürmeli
Bağlama ve ayırma parşömeni ile itemler daha güvende
Simit , okey kartı , çorap , Ayışığı , futbol topu gibi eventlerin tamamı mevcut
Beceri kitabı , taş ve +basma için ayrı envater
Başlangıçta 1M yang ve kostüm set verilir
Biyalogta süre bekleme yok
Hızlı item satıp silebilirsiniz
Loncalar için ronark sistemi
Geliştirilebilir yardımcı şaman
Uzaktan npc ve ticaret
Efsun oranları sabit değil
Dolunay ve Kdp düşürmeli
Bağlama ve ayırma parşömeni ile itemler daha güvende
Simit , okey kartı , çorap , Ayışığı , futbol topu gibi eventlerin tamamı mevcut
Kendini güçlü bir savaşçı olarak görüyorsan bu zorluğun üstesinden gelebilirsin. Seni açılış anında aramızda görmek isteriz.
Oyunun site adresi ve tanıtım için bu mesaja tıkla.