Keşfet

Bu Hafta Açılacak Metin2 Pvp Serverler ( 4 Ekim 2024 )

PowerShoot

Yönetici
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Gold 4
buhaftaacilacakmetin2pvpserverler.jpeg

Bu Hafta Açılacak Metin2 Pvp Serverler ( 4 Ekim 2024 )​

4 Ekim Cuma akşamı açılacak metin2 pvp serverler listesine buradan ulaşabilirsiniz. Tek konu üzerinden aynı gün içerisinde açılan tüm serverleri görüntüleyebilir ve size uygun olan beğendiğiniz sunucunun tanıtımına göz atabilirsiniz.

Ayrıca serverlar.com.tr forum sitemiz üzerinden , hem metin2 hem de diğer oyunlar için kullanabileceğiniz , işinizi kolaylaştıracak Metin2 Oto Tuş uygulamasını ücretsiz şekilde indirebilirsiniz. Bu uygulama , oyunda farm yapmanıza yardımcı olarak daha hızlı karakter gelişimi göstermenize yardımcı olur. Metin2 Oto Tuş indirmek için , bu konunun en altında yer alan konu başlığına tıklayabilirsiniz.

👇 Bu Hafta Açılacak Metin2 Pvp Serverler Listesi 👇

👇 Ücretsiz Metin2 Oto Tuş İndir 👇

Son düzenleme:
Bosverin bu swleri anka mt2 gelin 3 aydır oynuyorum kapanmadı baya kalabalık bi sw basta alısmakta zorlanabilirsiniz ama alısınca vazgecemiyorsunuz. Gelen pm atsın yardım ederim xLufian mavi bayrak

Bosverin bu swleri anka mt2 gelin 3 aydır oynuyorum kapanmadı baya kalabalık bi sw basta alısmakta zorlanabilirsiniz ama alısınca vazgecemiyorsunuz. Gelen pm atsın yardım ederim xLufian mavi bayrak

Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz , Anka mt2 keyfini herkes bilmez :)

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar