Sunucu adı : Barbaros2 & BarbarosMt2
Site adresi : https://barbaros2.com/
Lycan : Yok
Zorluk : Çok Zor
Simya : Hayır
Kuşak : Yok
Nesne market : Mobil ödeme & Havale/EFT & Kredi Kartı
MilasMt2 önderliğinde açılacak olan Barbaros2 sunucusu 1-99 tarzında tamamen eski Metin2 TR tarzında olacaktır. Düşürülen her nesnenin bile oyunda bir değeri olacağı bu sunucuya katılan her oyuncu bir şekilde TL kazanabilir. Para kazanmak isteyenlerin kaçırmadığı bu server yeni sezonuyla da çok kişiyi zengin edecek gibi görünüyor. Şuan tanıtım ve kayıtlar aktif edildi , bu konuyu okuyarak yukarıda ki server linkine tıklayıp kayıt olan kişiler , oyuna başlangıç anında şanslı eşyalardan birini elde edebilir. Diğer oyunculardan daha hızlı gelişim sağlamak adına hemen kayıt ol ve şansı yakala !
Daha ne duruyorsun ? Aradığın server işte burası. Her hafta açılıp kapanan sunuculara zaman ve emek verip karşılığını alamıyorsan eğer hemen kayıt ol ve para kazanmaya başla.
Site adresi : https://barbaros2.com/
Lycan : Yok
Zorluk : Çok Zor
Simya : Hayır
Kuşak : Yok
Nesne market : Mobil ödeme & Havale/EFT & Kredi Kartı
MilasMt2 önderliğinde açılacak olan Barbaros2 sunucusu 1-99 tarzında tamamen eski Metin2 TR tarzında olacaktır. Düşürülen her nesnenin bile oyunda bir değeri olacağı bu sunucuya katılan her oyuncu bir şekilde TL kazanabilir. Para kazanmak isteyenlerin kaçırmadığı bu server yeni sezonuyla da çok kişiyi zengin edecek gibi görünüyor. Şuan tanıtım ve kayıtlar aktif edildi , bu konuyu okuyarak yukarıda ki server linkine tıklayıp kayıt olan kişiler , oyuna başlangıç anında şanslı eşyalardan birini elde edebilir. Diğer oyunculardan daha hızlı gelişim sağlamak adına hemen kayıt ol ve şansı yakala !
1 Level başlar 99 biter
Tamamen 2007-2008 TR tipi
Otomatik av sınırsız süreyle ücretsiz
Rank sistemi global haliyle hizmetinizde
Oto çöp itemleri sat veya sil
300.000 TL ödül havuzu
Katıl kazan ile savaş kaybetsen bile ödül kazanabilirsin
+40'dan fazla metin2 pvp server yayıncısı
Kişiye özel Ronark
Kadim efsun mevcut
Kdp ve dolunay düşürmeli
Beceri kitapları 3 ve 5 adet düşmektedir
Maximum ortalama hasar 60
Maximum beceri hasarı 30
Metin farmı mevcuttur
İtemci.com üzerinden legal satış !
Yaptığınız farmdan elde ettiğiniz geliri ban riski olmadan satabilirsiniz
Tamamen 2007-2008 TR tipi
Otomatik av sınırsız süreyle ücretsiz
Rank sistemi global haliyle hizmetinizde
Oto çöp itemleri sat veya sil
300.000 TL ödül havuzu
Katıl kazan ile savaş kaybetsen bile ödül kazanabilirsin
+40'dan fazla metin2 pvp server yayıncısı
Kişiye özel Ronark
Kadim efsun mevcut
Kdp ve dolunay düşürmeli
Beceri kitapları 3 ve 5 adet düşmektedir
Maximum ortalama hasar 60
Maximum beceri hasarı 30
Metin farmı mevcuttur
İtemci.com üzerinden legal satış !
Yaptığınız farmdan elde ettiğiniz geliri ban riski olmadan satabilirsiniz
Daha ne duruyorsun ? Aradığın server işte burası. Her hafta açılıp kapanan sunuculara zaman ve emek verip karşılığını alamıyorsan eğer hemen kayıt ol ve para kazanmaya başla.