Keşfet

Anka2 Won Kasma Taktikleri

PowerShoot

Yönetici
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Gold 6
Anka2 pvp serveri için geçerli olan hızlı won kasma taktikleri ile ilgili videoyu sizlerle paylaşıyoruz. Videoyu hazırlayan arkadaşa teşekkür ederiz , güzel ve yararlı içerik olmuş. Sizde hızlı şekilde gelişmek istiyorsanız videoya göz atmanızı öneririz.

Senin önerinle buraya baslamıstım 2 ay kadar oldu güneş divanı etkinligine girip güzel para kasmıstım cekilise katılamadım ama 55 puanda kalmıstım keske dedigini yapabilseydim o bilgisayarı cok istiyordum aga be telefonda olurdu ama hic bisey alamadık

Senin önerinle buraya baslamıstım 2 ay kadar oldu güneş divanı etkinligine girip güzel para kasmıstım cekilise katılamadım ama 55 puanda kalmıstım keske dedigini yapabilseydim o bilgisayarı cok istiyordum aga be telefonda olurdu ama hic bisey alamadık
güzel server anka2 , beğenmene sevindim , çekilişe katılamamana da üzüldüm. Bu sene olmadı diye moral bozma seneye yaz tekrar olursa tekrardan katılım sağlamayı unutma hocam :)

keske bitmeseydi o etkinlik cok guzel para kasıyoduk etkinlik bittiginden beri para kasmakta zorlanıyoruz aga , sen nerden para kasıyorsun suan taktik önerin var mı bizde onu yapalım

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar