BARLASMETİN2 TANITIM . BARLAS2 GÜVENCESİ İLE ! @everyone İLK 75 OLAN 3 BARLAS2 OYUNCUSUNA TOPLAMDA 1500 TL PARA ÖDÜLÜ..!İLK 85 OLAN 3 BARLAS2 OYUNCUSUNA TOPLAMDA 3 BİN TL PARA ÖDÜLÜ..!İLK 90 OLAN 3 BARLAS2 OYUNCUSUNA TOPLAMDA 4500 TL ÖDÜLLERİMİZ.!İLK 99 OLAN 3 BARLAS2 OYUNCUSUNA TOPLAMDA 6000 TL PARA ÖDÜLÜ..! BARLAS2 LONCA SAVASI ÖDÜL HAVUZU TOPLAMDA 50.000 TÜRK LİRASI BARLAS2 TOPLAM 65.000 TÜRK LİRASI ÖDÜL HAVUZU İLE OYUNCULARINA KAZANÇ SAĞLAYACAK...! Açılış: 17 Mayıs Cuma Akşam 20:00'de ! HER PAZAR TL ÖDÜLLÜ OX EVENTLERİMİZ 1-99 Hard Emek Yapı (2008-2012) TR Oyun Yapısı Kapanmayacak Tek Yapı! P2W Olmayan Yapı At Madalyon Düşürmeli Dolunay, KDP Düşürmeli Lycan Simya, Kuşak, Kemer, Tılsım YOK! Kadim Efsun, PvM Efsun YOK! Pet, Yüzük, Fiş YOK! Ruh İtemleri YOK! Kademeli Level Sistemi Offline Shop Sistemi Uzaktan Market Sistemi Uzaktan Biyolog Sistemi Level Görev Sistemi Otomatik Event Sistemi Tanaka Eventi Lastik Metin Eventi Şanslı Çekiliş Sistemi Madencilik Sistemi Balıkçılık Sistemi Efsun Botu Sistemi Ve Bir Çok ödüllerin oldugu BARLAS2 uzun ömürlü kapanma sorunu olmayan yapısı ile sizlerle bunun ön sözünü biz Barlas2 Yönetim Ekibi olarak siz değerli oyuncularımıza veriyoruz emeklerinizin hiç olmuyacağı profosyonel bir yapı ile karşı karşıyasınız Dolunay Kılıcının Değerli Olduğu Zehir Kılıcının ve Kömür Karası Siyah Çeliklerin değerli olduğu eski günler Barlas2 İle bir tık uzağınızda...! Sizde Barlas2 nin Bir Parçası Olmak İsiyorsanız ? 17 MAYIS 2024 CUMA GÜNÜ SAAT 20:00'de BARLASMETİN2 KAPILARINI SİZ DEGERLİ OYUNCULARINA AÇIYOR Discord adresimiz https://discord.gg/ct78UGcj
sitemiz güncel Barlasmetin2.com
sitemiz güncel Barlasmetin2.com
Moderatör tarafında düzenlendi: